1. Lotten Andersson
Journalist med talang för berättande i både bilder och ord. Fångade en gång upp brudgummens skrivartalanger och ledde honom in på den redaktionella vägen. Kvällens hovfotograf.

2. Kajsa Berg
Konstnärinna med staffliet placerat på Sveriges framsida. Lär vara bra på att tala sin make tillrätta. Är gift med nummer 3 och mor till en liten Isak.

3. Ola Berg
Göteborgare som fann brudgummen bland ettor och nollor i rymden. Till vilken av kategorierna han själv hör låter vi gästerna själva avgöra. Är gift med nummer 2.

4. Gertrud Engkvist
Helsingborgare med en karriär inom Det stora telefonbolaget bakom sig. Har ett stort hjärta för sin kyrka och ett gott öga till brudgummen. Är gift med nummer 5.

5. Stig Engkvist
Kvällens expert på den skånska delikatessen Spiddekaga. Kommer att vid lämpligt tillfälle ta fram sågen. Är gift med nummer 4.

6. Kjerstin Eriksson
Läkare som under det senaste året ömt har vårdat blomsterbågen som nu står framför brudparet. Ger gärna äpplen till brudparet från den egna trädgården i Sävja, utanför Uppsala. Är gift med nummer 7.

7. LarsOlov Eriksson
Dagens vigselförrättare. Hade säkerligen helst hållit sitt tal till brudparet på hebreiska. Delar brudgummens passion för datorer med äpplen på. Lärare och tills nyligen rektor på Johannelund. Är gift med nummer 6.

8. Helena Fridborg
Disputerad farmaceut som inte har läst tidningen, men väl har bilen. Starlet, alltså. En bland många ex-sambor till bruden och enligt ryktet "helt vinglig" på morgonen. Flitig körsångare och något så originellt som en genuin uppsaliensare.

9. Nena Hallgren
Arvikabo som utvandrat till Bålsta. Är numera på väg att lämna musiklärarbanan för att bli programmerare. Skrattar två gånger åt varje skämt. Först för att verka snabbtänkt.Sedan för att hon förstått. Exsambo till bruden.

10. Kalle Hedlund
Tyst norrlänning med passion för PV:ar. Bor i Varuträsk, men har trots det långt till närmaste affär. Ledsagade bruden och sin syster (nummer 64) genom Europa på det glada 80-talet. Är gift med nummer 11.

11. Susanna Hedlund
Mer känd som "Rå-Susanna" och "Trötter". Är det senare namnet till trots en riktig hurtbulle som utan större åthävor kan slänga upp benet längs dörrposten. Är gift med nummer 10.

12. Jonas Heino
Sandvikenyngling med många järn i elden dagligen. Gillar hårdrock och Sandvikens kammarkör (som han är medlem i). Är tillsammans med nummer 48.

13. Kristina Herngren
Ekonom och nybakad journalist som nyligen setts lämna sitt älskade Västra Frölunda för en spirande karriär i huvudstaden. Pratar helst franska, men kan också under gynnsamma omständigheter tilltalas på svenska. Är tillsammans med nummer 53.

14. Malin Holmstrand
Kantor med lång internationell karriär som au-pair bakom sig. Tuggar gärna obegripliga glosor och musiktermer, liksom pizza när brudgummen bjuder sådär vart tionde år.

15. Mia Isaksson
Vasaloppsåkande präst med säte i Forsa. Är känd för sin förmåga att ge roliga små presenter. Har lyckats få Tomas Tengby att ringa och väcka brudgummen. Sjunger annars gärna och ofta tillsammans med intesåmånga.

16. Anna Israelsson
KomVux-studerande med rätt att bättra på andras och egna historier. Letar förmodligen än i dag efter den "glasspyramid" som ett par norskor hävdar är ingången till Louvren. "Glass? Vadå glass?". Syster till bruden. Förlovad och sambo med nummer 54.

17. Vivi-Ann Israelsson
Brudens mor och en inbiten hockeyfantast som sitter klistrad vid rutan när Tre kronor är ute på isen. Håller noga reda på sina mågar med hjälp av poängtavlan på kylskåpsdörren. Brudgummen leder (just nu).

18. Erik Johansson
Missionärsbarn som pendlar mellan Uppsala och Afrikaland. Tänker till hösten tillfälligt lämna teologistudierna för att "läsa på riktigt, franska och sånt där".

19. Christer Klintefelt
Krämar för Lyckseles sportvärld. Sannolikt också stadens mest eftertraktade ungkarl. Jagar själv dock helst varelser med fjädrar eller åtminstone fyra ben. Har setts sitta halvvägs nere i en strand sjungandes "É du vaken? O jag frågar. Halleluja". Barndomskamrat till bruden.

20. Helen Klintefelt
Genuin uppsalabo och lågstadielärare med hemmet i Björklinge. Äldstebroderdotter och tvåbarnsmor. Gift med nummer 22.

21. Kerstin Klintefelt
Arbetar inom hemtjänsten när hon inte inreder sitt eget hem med allt som går att finna i rosa. Skrattar gärna utom när hon uppmanas att åka bob nerför ett kalfjäll. Mamma till nummer 19 och 22.

22. Patrik Klintefelt
Umgranselebo som utvandrat till Björklinge. Kom till skott på äktenskapsfronten som vapenfri tjänstepliktig i Uppsala. Får bra kontakt med ledningen i sitt arbete. Är gift med nummer 20.

23. Tuulikki Koivunen Bylund
Sveriges enda domprost som går klädd i kjol (hoppas vi). Handlar normalt sett sin mat via Internet, men ses ikväll njuta av brudparets gästfrihet. Räknar helst på fingrarna och på finska.

24. Kattis Koss
Bastuträskare, som gärna badar bastu i torkskåp, med en blomspruta i ena handen. Gick Musikhögskolan och var sambo med bruden i tre års tid. Trakterar helst tvärflöjt, inte minst en dag som denna. Är gift med nummer 25.

25. Robert Koss
Västerbottens egen skåning med telefonproblem. Ingen vet vad han heter, men alla tror att han är från Robertsfors. Den som lockade brudgummen till Johannelund och mötte liksom denne kärleken där (nummer 24). (OBS! Fick förhinder i sista stund och kom ej...)

26. Gunilla Lindberg
Bokmal med förkärlek för psykologiska och morbida historier. Har känt brudgummen längst av alla närvarande. Ägnar annars sjukvården och naturen sina fromma tankar. Är gift med nummer 29.

27. jonas lindberg
En av kvällens två huvudpersoner. Har ännu inte lärt sig stava sitt namn med versaler i början, men har annars en stor kärlek till bokstäver, liksom till en viss Maria. Är numera gift med nummer 28.

28. Maria Lindberg
En av kvällens två huvudpersoner. Var tidigare känd under annat efternamn. Sjunger gärna brudgummens och den nya diskmaskinens lov. Är numera gift med nummer 27.

29. Urban Lindberg
Maratonlöpare med kriminellt beteende på dagordningen. Sprang tidigare efter brudgummen när denne (som liten?) hittade på alltför många hyss. Är gift med nummer 26.

30. Rositha Lunder
Utvandrad Lyckselebo med spindelskräck och kittliga knäveck. Lär ha drömt om sin engelskalärare "Älgen" en midsommarnatt. Dessbättre hade hon glömt kvar sina sju sorters blommor på cykeln den gången. Vän med bruden allt sedan högstadiet.

31. David Marklund
Präst som bor i Robert Linds himmel. Är mästare i värdelöst vetande och lär kunna framföra både en bellyroll och festens fulaste grimas (under gynnsamma omständigheter på samma gång).

32. Carina Nygren
Förskollärare och heltidsmor i barndomshemmet i Umgransele. Jagar gärna älg och sin man, nr 34, (om han inte kommer hem i tid från fiskodlingen). Spelar både gitarr, fiol och piano, det sistnämnda gärna fyrhändigt tillsammans med sin syster (bruden).

33. Hanna Nygren
Blont energiknippe med glittrande ögon. Systerdotter till bruden.

34. Josef Nygren
Biolog och fiskodlare, som har setts agera lucia med en älgkrona på huvudet. Förhoppningsvis den enda av gästerna som har ätit en kolins. Är gift med nummer 32.

35. Emanuel Nygren
Ung man med eget utomhuszoo i ett badkar om somrarna. Systerson till bruden.

36. Rakel Nygren
Litet charmknippe som kan hela Sånåra-repertoaren. Systerdotter till bruden och älskare av O'boy.

37. Rebecka Nygren
Fiolspelande brevkompis och systerdotter till bruden. Töltar gärna på islandshästar.

38. Annki Nyström
Fyrabarnsmor med allmänbildning på schemat. Kallad Miss Sweden sommaren 1980 för sin träffsäkerhet i badminton. När hon fick veta att brudparet förlovat sig lär hon ha utbrustit "häls' å tack!". Syster till bruden och gift med nummer 44.

39. Elina Nyström
Gymnastiserande charmtroll och barbiefan. Systerdotter till bruden.

40. Emelie Nyström
Gör gärna allt som storasyster Elina gör. Systerdotter till bruden.

41. Emil Nyström
TV-spelens mästare, liksom fotbollsplanens. Systerson till bruden.

42. Emma Nyström
Pianospelande hästflicka som gärna tapetserar med Leonardo di Caprio. Systerdotter till bruden.

43. Hans-Cristian "HK" Nyström
Präst och lärare med teaterambitioner. Får dock allt som oftast se sig snuvad på rampljuset av en av sina söner. Gift med nummer 45.

44. Pelle Nyström
Tågklarerare som spårat ur, alternativt skådat Ljuset (församlingen, alltså). Spikar och hamrar mest hela nätterna på familjens nya hus. Är gift med nummer 38.

45. Åsa Nyström
Predikantor som gärna sätter både ord och ton i rörelse. Plockar gärna svamp med bruden, när hon inte doppar näsan alltför djupt i dennas formelsamling. Är gift med nummer 43.

46. Eva Olofsson
Kvällens värdinna och halvfärdig jägmästare. Ägnar sig för närvarande mest åt små nyttiga kryp som äter upp de som är onyttiga. Kommer från Ulricehamn, men har nu senast hamnat i Obbola. För att få träffa sin man (nummer 47) lite oftare har hon blivit kyrkvärd.

47. Rikard Olofsson
Kvällens värd och en av otaliga präster. Har en hårväxt som påminner starkt om Cosmo Kramer i tv:s Seinfeld. Roar sig ofta och gärna med kiss- och bajshumor, liksom rock 'n' roll med bandet Preach Boys. Är gift med nummer 46.

48. AnnSophie Otz
Musiklärare med bostad i Gävle och dagligt värv i Ockelbo. Skrattar roligt när hon inte spelar flöjt. Delar brudens shoppingpassion, helst då i Luleå. Är tillsammans med nummer 12.

49. Anders Parsmo
Tecknar liksom sin fru (nummer 50), men gör det helst på papper. Hans gubbar syns mest över hela tidningssverige nu för tiden. Har utsatts för musikfrågesport i närradio av brudgummen.

50. Mio Parsmo
Teckenspråkstolk med okänt förhållande till Astrid Lindgren. Har spelat teater och druckit te långa och sena folkhögskolekvällar med brudgummen. Är gift med nummer 49.

51. Mia Persman
Ostasienexpert med både Korea och Finland i loggboken. Gifte sig med nummer 52 i Gamla Upsala kyrka i januari 95.

52. Peter Persman
Prästman som gärna säger Åh. Förlovade sig med nummer 51 på brudgummens födelsedag för några år sedan och tyckte tydligen att det var skäl nog att inte komma på dennes kalas.

53. Mathias Petersson
Systemvetare och egen företagare som lär IBM-folk och andra vilka knappar det är klokast att trycka på. Lär ha sprungit naken efter en joggande tjej i Slottsskogen i Göteborg. Sägs ha handlat om en nollning, men vi undrar det vi. Är tillsammans med nummer 13.

54. Håkan Pettersson
Blivande systemvetare med eget företag i nätbranschen. Tillhör den exklusiva skara av bungyjumpare som har gjort det på ursprungsplatsen på Nya Zeeland (skrikit hela vägen ner, alltså). Är förlovad och sambo med nummer 16.

55. Katarina Schölander
Lärarinna som hade brudgummen som konfirmandlärare redan för 15 år sedan. Mor till Sara och väntar snart ytterligare tillökning. Är gift med nummer 56.

56. Bengt Schölander
Gymnastikdirektör som tog språnget över till pillertrillandet för några år sedan. Har tidigare karriär som både reseledare och jorden runt-resenär. Är gift med nummer 55.

57. Fredrik Sigurdsson
Prästman med välljudande strupe och ett fast grepp om innebandyklubban (även om han numera mest använder den som kyrkstöt). Delade dubbelsäng med brudgummen under friidrotts-VM i Göteborg, men sägs inte ha fått några bestående men av det. Är gift med nummer 58.

58. Lisa Sigurdsson

Lärarinna med klingande dalmål i strupen. Har med jämna mellanrum klippt till brudgummen under studietiden i Uppsala. Är dotter till en präst och gift med en annan (nummer 57).

59. Solveig "Solan" Stenmark
Yrväder från Lycksele (Södermalm närmare bestämt, vilket hon gärna påpekar). Säljer hörapparater i parti och minut när hon inte gasar för fullt (i bilen och på semester). Dagens chaufför med rätt att glänsa.

60. Lotta Sundkvist
Läkare som gärna flyttar i sicksack över landet, nu senast till Boden. Gick Johannelunds prästfrulinje och mötte där sin blivande make (nummer 61). Är en raring, enligt bruden.

61. Mattias Sundkvist
Trombonspelande nyvigd präst som älskar Sverige. Kan dock tänka sig att undantagsvis göra utflykter till landet over there tillsammans med bruden och resten av Sånåra. Är gift med nummer 60.

62. Helena Uppenberg
Kurator som just nu studerar sin egen mammaroll. Fann bruden bland de andra delikatesserna på Åhléns i Lycksele. Ville gärna ha med densamma på skidåkning i fjällen, med motiveringen "är hon så bra på att sjunga kan hon ju inte vara bra på att åka skidor". Är gift med nummer 63.

63. Stefan Uppenberg
Ingenjör som tackade nej till att delta i "Manface"-tävling. Sorry, tjejer. Är redan gift med nummer 62. Spelar trombon och dansar gärna. Ta chansen senare ikväll. Om inte annat så för att hindra honom från att ta fram trombonen.

64. Anna-Karin Öqvist
Kvinna som lärt bruden allt hon kan och lite till på skalorna. Kör gärna motorcykel, när hon inte står på scen och sjunger. Har då vanligtvis en termos vid sin sida. Känner sig mest hemma i Norrfjärden. Är gift med nummer 65.

65. Sture Öqvist
Skämtsam Norrfjärding med egen fru (nummer 64).

66. AnnaCarin Östman
Yrväder från Skelleftehamn som har varit på bio barfota. Tidigare sambo med bruden. Numera gift med nummer 67 och mor till två söner. Lär ha sagt "jag har bara fött ett barn, andra gången gick det för fort."

67. Åke Östman
Gitarrist som gärna spelar tuba (åtminstone på Valborgsmässoafton). Har hamnat på akuten på grund av brudens kittlighet. Kan sätta en sked i pannan och få den att stanna där. Är gift med nummer 66.