Var, när, hur?: lördagen den 13 juni 1998 kl 15:00 i Gamla Upsala kyrka med fest i Kaplansgården ett par hundra meter därifrån. Dagen efter var det Öppet hus i parets nya radhus. Vädret var strålande hela helgen (i motsats till hur det såg ut resten av den sommaren...)!

Vigselprogrammet: hittar du här. Vilka medverkade? Det står också där! Blev det bra? Jajamensann!

Menyn:
Förrätt: Laxmousse med örtsås
Huvudrätt: Strutsfilé med mangovinägersås, potatisgratäng och sallad
Efterrätt: Hjortronparfait med coeurs de chocolade
Till kaffet: Tårta och spiddekaga

De som kom: 64 personer till själva festen. Nyfiken på vilka? Hela listan finns här. Dessutom såg vi till vår glädje ytterligare några i kyrkan. Postogram, e-posthälsningar och annat kom för övrigt också från både när och fjärran.

Festen: Vad hände där egentligen? Tal, sånger, uppträdanden, dans, hurrarop och allehanda andra lustifikationer. En videofilm med väl valda avsnitt finns hos brudparet till beskådande. Åtminstone efter att vi själva har hunnit se den ... Det är trevligt med så påhittiga vänner, tycker vi. TACK till er alla!

Bröllopsnatten: tillbringades på Hotell Witullsberg, ett par kilometer från Gamla Upsala kyrka. Hotellet är en ombyggd herrgård med en stor och vacker trädgård. Vi rekommenderar det varmt!

Frågesport: Testa dina kunskaper om brudparet här!

Bilderna: Klicka och vänta. De hetaste bilderna från bröllopet kommer i femsidig upplaga här!

Var skedde frieriet egentligen?: Se platsen här!

Vart gick bröllopsresan?: Till Nya Zeeland. Fast den fick vänta till nyår. Ett icke oävet ekonomiskt bidrag kom från bröllopsgästerna.